Англійська мова – мова кохання

Цього року Тиждень англійської мови в Новопетрівській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 став насиченим на яскраві заходи та цікаві зустрічі. Учні говорили про майбутні професії, де знадобиться знання іноземної мови, про музичні вподобання англійською, а також про… кохання. Адже День Святого Валентина припав якраз на цей тиждень.

Яскравим заходом предметного тижня став Музичний квест по-англійськи. Учитель іноземної мови Л. В. Осадчук підготувала для учнів різноманітні творчі завдання, протягом яких треба було і співати англійською, і вгадувати виконавця та назву іноземної пісні, і презентувати улюблений гурт. У квесті взяли участь команди учнів 8-11 класів. Усі активно відповідали, жартували, співали та навіть пританцьовували.

Протягом Тижня англійської мови учитель Н.Ф. Руда провела виховну годину, присвячену Дню Св. Валентина. Зворушливі вірші про кохання, ніжні пісні та навіть зізнання прозвучали на цьому заході. Активну участь у заході взяли учні 11 класу: Анна Давиденко, Денис Правдивий, Людмила Правдива, Дарина Губарева.

Яскравою крапкою Тижня став музично-розважальний захід від учителя англійської мови І. М. Ледєньової. 14 лютого, у День Св. Валентина, учні розіграли міні-виставу англійською. Сюжет – це історія свята: Св. Валентин визволяє закоханих з-під варти. Були тут і яскрава театральна гра від учнів 11 класу, і поезії англійською від 4 класу, і вальс від 5-Б класу. Веселою видалася гра на знання англійської мови між командами учнів і вчителів української та історії. Останні таки перемогли.

Святково-зворушливий настрій Дня всіх закоханих створили паперові серця, м’які іграшки, червоно-білі кульки, якими були прикрашені кабінети та коридори.

Юлія Набок-Бабенко,

педагог-організатор Новопетрівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1

/Files/images/SAM_1644.JPG/Files/images/SAM_1657.JPG/Files/images/SAM_1690.JPG/Files/images/SAM_1696.JPG

/Files/images/SAM_1722.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.